焼きそば 「つれづれ樹」 [食する]
相葉マナブ
http://www.tv-asahi.co.jp/aibamanabu/
焼きそば
麺
蒸し麺 生茹で麺 太いか細いか? お好みです。
ソース
割りあい 4:4:2
濃口ソース:ウスターソース:(甘み+旨み)
お好みです。
キャベツ
二段階に分けて 投入
最初は 茎に近い部分を大きめにカット
2回目は 葉の方を千切りじゃなく 百切り程にカット
肉
鶏・牛・豚 油と相性が良いのが 豚。。
麺の焦げ付き
フライパンに麺を入れた時 温度が下がるから焦げつく。。
だったら、麺を温めておけば好い。。
① ラードの方が サラダ油よりは お進め
② 豚肉を炒める (両面に熱を加える。)
③ 芯の方の 大きめカット キャベツ炒める
④ 麺と二番目キャベツ(百切り)投入
⑤ ソース投入 焦がしソースも少し
⑥ 麺が 箸に絡むぐらいで 出来あがり!
IXYDIGITAL60(ISO50)&PHOTOSYOP
< 生業ですが、アバウトです! お気に召せば 遡って画像は ご自由に転載&ご利用下さい。 >
太郎さんのお薦め
【杉本商会】
http://web1.kcn.jp/ishi_hal/Welcome.html
(木工芸・杉玉・お茶を 扱われてます。)
【十津川荘】
http://www.102k.net/
(十津川行くなら 太郎のお薦め!!!!)
以下は、エキサイト翻訳になります。
Aiba マナブ http://www.tv-asahi.co.jp/aibamanabu/ Fried noodles Noodles Steaming noodles Raw boiled noodles Is it thick? is it thin? It is liking. Sauce It divides and suits. 4:4:2 dark mouth sauce: Worcestershire sauce: (sweet taste + taste) It is liking. Cabbage It divides into two steps. Injection beginning It is the 2nd cut more greatly about the portion near a stalk. It is not julienning in the leaf. It cuts like the 100 end. Meat A hen, a cow, and pig A thing with oil and sufficient affinity Pig. . Bad debt of noodles When noodles are put into a frying pan Since temperature falls, it gets burned. . It is good if だった et al. and noodles are warmed. . The direction of ? lard Vegetable oil It advances. ? pork is stir-fried (heat is applied to both sides.). Direction of ? core Larger cut Cabbage stir-fries る ? noodles and a second cabbage (100 end) injection ? sauce injection It burns and sauce is also a few. ? noodles About [ which is involved in chopsticks ] It is done and is !.
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by makimaki (2014-05-09 10:37)