SSブログ

焼きそば  「つれづれ樹」   [食する]


006.jpg




 相葉マナブ
 http://www.tv-asahi.co.jp/aibamanabu/
 
 焼きそば
 
 
  蒸し麺 生茹で麺 太いか細いか? お好みです。

 ソース
  割りあい  4:4:2
  濃口ソース:ウスターソース:(甘み+旨み)
  お好みです。

 キャベツ
  二段階に分けて 投入
  最初は 茎に近い部分を大きめにカット
  2回目は 葉の方を千切りじゃなく 百切り程にカット

 
  鶏・牛・豚  油と相性が良いのが 豚。。

 
 麺の焦げ付き
 フライパンに麺を入れた時 温度が下がるから焦げつく。。
  だったら、麺を温めておけば好い。。

 
 ① ラードの方が サラダ油よりは お進め
 ② 豚肉を炒める (両面に熱を加える。)
 ③ 芯の方の 大きめカット キャベツ炒める
 ④ 麺と二番目キャベツ(百切り)投入
 ⑤ ソース投入 焦がしソースも少し
 ⑥ 麺が 箸に絡むぐらいで 出来あがり!



IXYDIGITAL60(ISO50)&PHOTOSYOP
< 生業ですが、アバウトです! お気に召せば 遡って画像は ご自由に転載&ご利用下さい。 >
太郎さんのお薦め
 
 【杉本商会】 
    http://web1.kcn.jp/ishi_hal/Welcome.html
    (木工芸・杉玉・お茶を 扱われてます。)

 【十津川荘】
    http://www.102k.net/
    (十津川行くなら 太郎のお薦め!!!!)

以下は、エキサイト翻訳になります。
Aiba マナブ http://www.tv-asahi.co.jp/aibamanabu/ Fried noodles Noodles Steaming noodles Raw boiled noodles Is it thick? is it thin? It is liking. Sauce It divides and suits. 4:4:2 dark mouth sauce: Worcestershire sauce: (sweet taste + taste) It is liking. Cabbage It divides into two steps. Injection beginning It is the 2nd cut more greatly about the portion near a stalk. It is not julienning in the leaf. It cuts like the 100 end. Meat A hen, a cow, and pig A thing with oil and sufficient affinity Pig. . Bad debt of noodles When noodles are put into a frying pan Since temperature falls, it gets burned. . It is good if だった et al. and noodles are warmed. . The direction of ? lard Vegetable oil It advances. ? pork is stir-fried (heat is applied to both sides.). Direction of ? core Larger cut Cabbage stir-fries る ? noodles and a second cabbage (100 end) injection ? sauce injection It burns and sauce is also a few. ? noodles About [ which is involved in chopsticks ] It is done and is !.





nice!(0)  コメント(1)  トラックバック(0) 
共通テーマ:趣味・カルチャー

nice! 0

nice!の受付は締め切りました

コメント 1

makimaki

訪問しました
by makimaki (2014-05-09 10:37) 

Facebook コメント

トラックバック 0

この広告は前回の更新から一定期間経過したブログに表示されています。更新すると自動で解除されます。