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ぶっちゃけ! 匠が語る  「つれづれ樹」   [食する]


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  白っぽく黄金食色のもの
  なめろう

 ベニズワイガニ(紅いダイヤ)
  殻が赤いものより オレンジのもの

 ホタテ
  貝殻がきれいなもの
  鍋に殻つきホタテを入れ10分蒸す
  むき身は 透明感のあるクリーム色のもの

 マグロ
  両面を軽く焼いて漬けにする

 
  脂肪の色がきれいな白いもの
  “ロース芯”が大きいもの

 ニンジン
  チルド室(1℃)で保存
  細根が真直ぐで 芯が赤いもの

 イチゴ
  先が一番甘いので 蔕の方から食べる
  つぶつぶがより赤いもの
  冷蔵室に保存 ヘタ付で水洗い

 自然薯
  直径4㎝位までのもの
  切り口は白く透明感のあるもの
  “毛ばね”をコンロで焼き洗う
   皮はむかずに擦りおろす



IXYDIGITAL60(ISO50)&PHOTOSYOP
< 生業ですが、アバウトです! お気に召せば 遡って画像は ご自由に転載&ご利用下さい。 >
太郎さんのお薦め
 
 【杉本商会】 
    http://web1.kcn.jp/ishi_hal/Welcome.html
    (木工芸・杉玉・お茶を 扱われてます。)

 【十津川荘】
    http://www.102k.net/
    (十津川行くなら 太郎のお薦め!!!!)

以下は、エキサイト翻訳になります。
Horse mackerel Something the gold food color in white Lick wax BENIZUWAIGANI (red diamond) Something by which a shell is an orange more than something red Scallop A shell, something beautiful Scallop with a shell is put in a pot and it's steamed for 10 minutes. Shelled shellfish Anything of cream with feeling of the transparency? Tuna Both sides are baked lightly and it's done to pickle. Pig Something white with a pretty color of fat "Sirloin core" but something big Carrot It's preserved at a chilled room (1 ℃). Feeder root is straight A core, something red. Strawberry A point is most superficial, so I eat from a way of the calyx. Something redder by a grain It's preserved in refrigerating room It's washed in water with a poorness. Japanese yam Something to about 4 cm of diameter Something by which an approach has feeling of the transparency in white "Hair spring" is baked and washed by a stove. Without peeling skin, it's rubbed and lowered.




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