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“コス子”さん  「つれづれ樹」   [食する]


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 「コストコ」のプロ  “コス子”さん
   http://costcotuu.com/manual/howto


 コストコ尼崎店が近いか。
 
 料理は科学だ!
 コス子ちゃんの コストコ大型食材利用術は科学です。


刺身用サーモンフィレ (100g@298)」
  ノルエー産 非冷凍・空輸
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 刺身・焼き魚・フライ・鮭フレークに “分けて利用”
 刺身も 背中側・脂身多いお腹側 家族に合わせ一食分で冷凍すれば 
 2週間は持つ。


アメリカンビーフ肩ロースかたまり (100g@149)」
  アメリカ産 非冷凍チルド・空輸
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 赤身部分・筋が多い部分で切り分け利用
 ステーキ&焼肉用 煮込み&すじ肉利用
 

メキシコ産アスパラガス  (450g@298)」
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 とにかく国産に比べぶっとい すじがあるかは見れば分かる。
 

ロティサリチキン @799」
  店舗で一羽丸焼き調理済みパーティ用
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 部位によって切り分ける。
 もも肉・手羽・むね肉・ささ身・出汁取り骨



 とにかく 大型業務用食材を 部位に切り分けて 料理で工夫して
 食べ尽くす。
 魚&肉を 食材の部位ごとの特徴を知り 小分け・加工・冷凍し 
 料理を工夫して用いる。

 恐るべし “コス子流「コストコ徹底活用術」”





IXYDIGITAL60(ISO50)&PHOTOSYOP
< 生業ですが、アバウトです! お気に召せば 遡って画像は ご自由に転載&ご利用下さい。 >
太郎さんのお薦め
 
 【杉本商会】 
    http://web1.kcn.jp/ishi_hal/Welcome.html
    (木工芸・杉玉・お茶を 扱われてます。)

 【十津川荘】
    http://www.102k.net/
    (十津川行くなら 太郎のお薦め!!!!)

以下は、エキサイト翻訳になります。
Pro of "Costco" The "Kos child " Is the Costco Amagasaki store near? Cooking is science! My Kos child A Costco large-sized foods use way is science. "The salmon fillet for sliced raw fishes" (100g@298) From ノルエー Un-freezing and air transport sliced raw fish, roast fish, fly, and salmon flakes " -- dividing -- the use "-- sliced raw fish the back side and fat -- many belly side If it freezes at 1 serving according to a family It has for two weeks. "American beef shoulder butt lump" (100g@149) From the United States Non-freezing chilled ones and air transport It carves in a portion with many lean portions and lines, and is an object for use steak & roast meat. It boils well and is & すじ肉 use. "Mexican asparagus (450g@298)" It compares domestic anyhow and is with ぶっ. If it sees, it understands whether there is any すじ. It is an object for one-bird roasting whole precooked parties in "rotisserie chicken @799" store. It carves by a part. They are meat, white meat, and a broth picking bone in round, a chicken wing, and む. Anyhow Large-sized business use foods It carves into a part. It devises and eats up with a dish. Fish & meat The feature for every part of foods is got to know. It subdivides, processes and freezes. Cooking is devised and used. It 恐るべ. "The Kos child style "Costco thoroughness practical use way""




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