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スパゲティ と”フォーク使い”  「つれづれ樹」   [食する]

スパゲティとフォーク使い・薄衣つけ粉ふり器具・烏賊(イカ)の熱処理・塩干し鱈・白身魚ととろろ昆布・野菜・肉・魚 加熱調理

 
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 スパゲティ とフォーク使い
  一口分の麺を フォークですくい上げ
  フォークに巻き込み 食する。。。。
      スプーンなんて使わない。。
  そんだけ 最後に具を刺せばよい。



 薄衣つけ 粉ふり器具
  調理時、食材に小麦粉などを 薄く振りかけられる。
  蓋付密閉容器に 粉を振りかけられるネットがついてる。
  食材の表面に 必要最低限の粉を振りかける。。。。。
  パッドに必要以上の粉を用意する必要なし。
  


 烏賊(イカ)の熱処理
  一口大にして
  熱湯を注ぎ ラップし 二分間おく。
  熱をゆっくり加え か熱し過ぎない事。



 塩干し鱈(たら)
  水で塩抜き後焼いても しょっぱくて喰えない。
  最初に焼いてから 水で塩抜きする。。。



 白身魚ととろろ昆布
  鯛の昆布〆
  醤油をつけ とろろ昆布をまぶし 昆布替わり。
  醤油と昆布の塩分で水分をだし、ねばりがでる。
  グルタミン酸が身に滲みこみ“umami”加える。
  身がやわらかくなる。。



 野菜・肉・魚 加熱調理
  タンパク質は65℃付近で壊れるらしい。
  ならば 肉&魚は最初高温で表面に膜を造り
  その後 電磁調理器で内部温度が70℃超えないように加熱。
  野菜は 根菜・果実・茎・葉
  それぞれに 熱の加え方を工夫する。



IXYDIGITAL60(ISO50)&PHOTOSYOP
< 生業ですが、アバウトです! お気に召せば 遡って画像は ご自由に転載&ご利用下さい。 >
太郎さんのお薦め
 
 【杉本商会】 
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    (木工芸・杉玉・お茶を 扱われてます。)

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以下は、エキサイト翻訳になります。
Spaghetti Noodles for a fork usage mouthful It is a fork and dips up. It involves in a fork. It eats. . . . Only そん What is necessary is just to stab with an ingredient finally. Usukinu price Powder ふり instrument It is flour etc. to foods at the time of cooking. It is sprinkled thinly. To an airtight container with a lid The network over which powder is sprinkled shines just. On the surface of foods Necessary minimum powder is sprinkled. . . . . With no necessity of preparing the powder more than needed for a pad. Heat treatment of a squid (cuttlefish) Use bite-sized pieces. Boiling water is poured out. A lap is carried out. It sets between bisection. Heat is applied slowly. Don't become hot too much. Salted and dried codfish (た et al.) Even if it burns after salt omission with water It is salty and cannot eat. After burning first Salt omission is carried out with water. . . White-fleshed fish and tangle flakes Sea tangle 〆 of a sea bream Soy sauce is dipped. Tangle flakes are sprinkled. Instead of [ sea tangle ]. Moisture is taken out with the salt of soy sauce and sea tangle, and stickiness comes out. glutamic acid sinks into the body -- "umami" -- it adds. The body becomes soft. . A vegetable, meat, and fish Cooking by heating Seemingly, protein will break near 65℃. If it becomes A meat & fish builds a film with high temperature on the surface at first, and is after that. It heats so that internal temperature may not exceed 70℃ with an induction heating cooker. Vegetables To root vegetables, fruits, a stalk, and each leaf How to apply heat is devised.




 
  

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