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パラふわチャーハン  「つれづれ樹」   [食する]

パラふわチャーハン・ステーキ・スライス肉



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パラふわチャーハン byコウケンテツ」
  玉子を入れてから 温かご飯いれる。
  両手に木べらを持ち、
  ご飯に絡ませ
  素早く ほぐし切るように炒める。


ステーキ
  肉は65℃以上でで凝り固まってしまう。
  中火で 肉汁が出れば そのサイン。
  裏返す。
  肉汁が出れば 焼き終り。
  仕上げて 5分間放置する。


スライス肉
  スライス肉でも 65℃がめやす。
  醤油+ハチミツ(砂糖の1/2量)に絡め焼く。
  表面が焼ければ 65℃目安。。。







 http://www.tv-asahi.co.jp/onair/info.php?b=morning&id=3740
 「プロ技キッチン!~コウケンテツ 作 パラふわチャーハン」

 コウケンテツ 作 『パラふわチャーハン』
  【材料】(2人分)
  ・ご飯…1合
  ・卵…3個
  ・むきエビ…10尾
  ・チャーシュー…80g
  ・長ネギ…1/4本
  ・万能ネギ…2本
  ・塩…少々
  ・コショウ…少々
  ・油…大さじ2

【作り方】
(1)チャーシューは1cm弱の角切り 長ネギ・万能ネギは薄めの小口切りにする。
  ※卵のふわっとした食感を大切にするので、具材は小さめに切ります。
(2)フライパンで油(大さじ1)を熱し、チャーシュー・むきエビを炒める(強火・1分)。
  ※炒め終わったチャーシューとエビは一度フライパンから取り出します。
(3)フライパンで油(大さじ1)を熱し、溶き卵・ご飯を入れ炒める(強火・1分)。
  ※短時間でご飯をパラパラに仕上げるには、先に溶き卵を炒めてから、ご飯を混ぜ合わせましょう。
  ※溶き卵をフライパンに入れると、15秒ほどで卵の端に焼き色がついてきます。そこに、温かいご飯をフライパンの中央に置き、2本の木べらを使い、卵でご飯を包み込みます。ご飯の表面が卵でコーティングされたら、後は、2本の木べらで素早く、もんじゃ焼きを混ぜるような要領で混ぜ合わせます。
  ※パラパラになっていることを確認して先に炒めたチャーシュー・むきエビ、長ネギ・万能ネギを加えましょう。

(4)塩・コショウで味を調えたらマイボトルを加える。
  ※マイボトルは鍋肌から入れることで、香ばしさが増します。
(5)ご飯を1分間 蒸らして盛り付ける。
  ※お椀に、炒めたチャーハンをエビ・ご飯の順に入れたら、盛り付け用のお皿をお椀に乗せてひっくり返します。お椀は取らずに30秒~1分間 置きましょう。密閉することでご飯が蒸され、ふわっとした食感のチャーハンに仕上がります。

◆コウ家の家訓
「チャーハンは仕上げの密封でパラふわに!」





IXYDIGITAL60(ISO50)&PHOTOSYOP
< 生業ですが、アバウトです! お気に召せば 遡って画像は ご自由に転載&ご利用下さい。 >
太郎さんのお薦め
 
 【杉本商会】 
    http://web1.kcn.jp/ishi_hal/Welcome.html
    (木工芸・杉玉・お茶を 扱われてます。)

 【十津川荘】
    http://www.102k.net/
    (十津川行くなら 太郎のお薦め!!!!)

以下は、エキサイト翻訳になります。
After putting in a "Para ふわ fried rice by コウケンテツ" egg Warm boiled rice いれる. It has a wooden spatula in both hands, and twines around boiled rice. It is quick. It stir-fries, as loosened. "Steak" Meat is above 65℃ and will congeal. Over a medium fire If meat juices come out The sign. It turns over. If meat juices come out The end of baking. It finishes. It is neglected for 5 minutes. "Slice meat" Even slice meat 65℃ is め and す. It entwines and burns to soy sauce + honey (1/2 quantity of sugar). If the surface is burned 65℃ standard. . . http://www.tv-asahi.co.jp/onair/info.php?b=morning&id=3740 "Pro work kitchen !? コウケンテツ 作 Para ふわ fried rice" コウケンテツ 作 "The Para ふわ fried rice" [Material] (2 persons) - Boiled rice -- 1 go - Egg -- Three pieces - Turn and it is a shrimp. -- Ten fish - Roast pork -- 80g and Japanese leek -- 1/4 - Omnipotent Welsh onion -- Two - Salt -- A little - Pepper -- A little - Oil -- Tablespoon 2 [How to make] (1) A roast pork is a little less than 1-cm cube cut. A Japanese leek and an omnipotent Welsh onion are chopped [ thinner ] finely. * since it values [ texture / which was made into ふわっ of an egg ] -- an ingredient -- cut material more smallish. (2) Heat oil (tablespoon 1) with a frying pan, roast-pork - Turn, and stir-fry a shrimp (high heat and 1 minute). * Take out once the roast pork and shrimp which it finished stir-frying from a frying pan. (3) Heat oil (tablespoon 1) with a frying pan, and put in and stir-fry beaten egg and boiled rice (high heat and 1 minute). * Let's mix boiled rice after stir-frying beaten egg previously, in order to make Parapara to boiled rice for a short time. * If beaten egg is put into a frying pan, the end of an egg will be browned in about 15 seconds. Warm boiled rice is placed in the center of a frying pan, two wooden spatulas are used there, and boiled rice is wrapped in an egg. If the surface of boiled rice is coated with an egg, the rest will be quick at two wooden spatulas, and it will mix it in a way which mixes monjayaki. * it checked that it was Parapara and stir-fried previously -- let's roast-pork - turn and add a shrimp, and a Japanese leek and an omnipotent Welsh onion. (4) My bottle will be added if it seasons with salt and pepper. * My bottle is putting in from the inner surface of a pan, and its fragrance increases. (5) It is for 1 minute about boiled rice. It steams and dishes up. * If the stir-fried fried rice is put into a bowl in order of a shrimp and boiled rice, the plate for dishing up will be put on a bowl, and will be turned. A bowl is for [ 30 second ? ] 1 minute, without taking. Let's place. Boiled rice is steamed by sealing and it is finished in the fried rice of the texture made into ふわっ. <> The family precepts of the Coe family "fried rice -- seal of finish -- the Para ふわに -- "




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