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オムライス ハンバーグ 野菜冷凍  「つれづれ樹」   [食する]



オムライスがうまく包めない

  原因は 卵の黄身と白身の性質にあるという。
  それぞれが固まる温度
   黄味  100℃
   白味   74℃
  この黄身と白身が よく混ざっていないから
  焼いた時に 別々に固まって ちぎれやすい。
  
  オムレツを均一に焼くためには、
  泡だて器で 黄味と白身を
  中に 空気をたくさん含むように
  きちんと混ぜ 直ぐに焼くこと。

  あとは、
  菜ばしで混ぜながら、半熟になれば
  フライパンを火から下し 具材を入れる
  手前側を 少しまく
  フライパンを持つ手を替え
  手前にオムライスを 皿に
  “ころがす”よう盛り付ける。







ハンバーグ ふっくら&ジューシーに
 
 原因は 温度が上がり過ぎ 肉汁が出てしまう。
 片方を焼いて 焦げ目が付いたら
 “ フライパンの油を捨てる ”
 裏側を 蓋して蒸し焼きにする。
 
 蓋は 透明のものを使い
 出来るだけ 開けないようにする。
  (開けすぎると なま焼けになる。)

                       以上、”所さんの目がテン”より






「 冷凍 」
 野菜は冷凍に向き不向きなもの がある。
 「玉ネギ」 冷凍のまま加熱 調理時間短縮
 「なすび」 冷凍のまま加熱 油吸収少ない
 「オクラ」 加熱しなくても スライスして生食
 「ネ ギ」 刻んで冷凍すれば 必要量使える

 「長芋 国産レモン
     皮ごと その都度 必要量すりおろして 保存利用


 ホウレン草など 冷凍に適さないものは
 “下ゆで”し 小分けすればよい。


「 豚ばら肉 」
  必要量1回分に切り、
  ラップに すき間あけて並べる。
  ラップでサンドし、折りたたんで冷凍。





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IXYDIGITAL60(ISO50)&PHOTOSYOP
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以下は、エキサイト翻訳になります。
"An omelet containing fried rice cannot be wrapped well." Cause It is said that it is in the character of the yolk and the white of an egg. Temperature in which each solidifies yellow -- clever 100 ℃ White taste 74 ℃ This yolk and white Since it was not mixed well, when it burns It solidifies separately. It is easy to be torn to pieces. bubble, in order to burn an omelet uniformly -- vessel yellow -- being clever -- a white -- inside Mix exactly so that much air may be included. Burn immediately. Mixing with cooking chopsticks, the rest will give a frying pan from fire, if it becomes half-done. Near side which puts in implement material A few is wound. A hand with a frying pan is changed and it is an omelet containing fried rice to this side. Way 盛り付ける "is rolled" to a plate. "hamburger [ ] -- puffily -- & -- juicy -- " Cause Temperature goes up too much. Meat juices will come out. One of the two is burned. If a scorch is attached, it is "the oil of a frying pan is thrown [ ] away" back side. It covers and makes it roast. Lid He is usage about a transparent thing. As much as possible It is made not to open. (If it opens too much, it will become raw glow.)




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